65–69 termék, összesen 69 db
-
Ország: Ausztria
Kosárba teszem
Régió: Burgenland
Termelő: Claus Preisinger
Fajta: vörös
Claus egyik kiemelt területéről, az Edelgraben agyagpalás és mészköves talajáról szüretelt 100% kékfrankos. Kézi szüret, bogyózott alapanyag mely 12-14 napig erjed nyílt kádban héjon, majd 12 hónapos amfórás érlelést kap finomseprővel együtt. A tétel szűretlenül, derítetlenül és hozzáadott kén nélkül kerül palackba.Claus Preisinger Edelgraben BF 2016
11 900 FtSoldOrszág: Spanyolország
Régió: Valencia
Termelő: Roger Diaz
Fajta: Garnacha
Alkoholtartalom: 13,7%35 éves öregtőkés Garnacha a Les Coves agyagos-homokköves talajáról, 17 nap egész fürtös szénsavmaceráció nyitott kádakban, napi egyszeri csömöszölés. A bor seprővel együtt 13 hónapot tölt kis francia hordókban. Szűretlen, derítetlen, kén hozzáadása nélkül készült.
Les Foes 2019
5 900 FtSoldOrszág: Szlovákia
Régió: Kürt
Termelő: Strekov1075
Fajta: Vörös
Alkoholtartalom: 12,5 %Pinot Noir mészkőben gazdag területről szüretelve, bogyózás után 15 napig erjed nyitott kádakban, amit csak óvatosan, kézzel nyomkodva csömöszöltek. Érlelés 220L-es többedik töltésű fahordókban 10 hónapig. Szűretlen, derítetlen és kén hozzáadása nélkül került a palackba.TovábbStrekov 1075 Pinot Noir 2018
8 800 FtSoldOrszág: Ausztria
Régió: Burgenland
Termelő: Claus Preisinger
Fajta: vörösA Fertő-tó északi részéről a hűvös és szeles parndorfi-fennsíkról szüretelt 100% pinot noir. Nyílt kádakban erjed 14 napig úgy héjon, hogy egészfürtök is kerülnek a bogyók és a préslé mellé. Érlelés közel 12 hónapig kismeretű 228l-es fahordókban. Elegáns, törékeny megnyilvánulása a fajtának.
TovábbClaus Preisinger Pinot Noir 2018
11 900 FtSoldOrszág: Olaszország Régió: Szicília Termelő: Vino di Anna Fajta: vörös Alkoholtartalom: 12,50%
Tovább
60 és 100 év közötti tőkésszőlő termése. A hegy északi oldalán húzódó parcella vegyes telepítésű. A fő szőlő fajta a Nerello Mascalese (90%), de előfordul benne Nerello Cappuccio (2%), Alicante (3%), illetve egyéb fehér helyi fajták: Minella, Catarratto és Grecanico (5%). A termést egyben szüretelték szeptember utolsó napjaiban, majd a felét egészfürtben, felét bogyózottan, nyitott betonkádakban tapossák 4 napig. Préselés után a lé amfórában, öreg hordóban és tartályban
erjed szárazra. 6 hónap érlelés után kerül palackba.Palmento Rosso 2018
6 200 Ft