Mind a(z) 9 találat megjelenítve
-
SoldNew
Ország: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: fehérLOT: r 2020-1
100% Roussanne, Coteaux de Saint Joseph területről, melyet Jean Delobre-tól vásárol. Direkt préselve egész fürtben, majd a színlelt acéltartályban ülepítve és 24 hónapon át többedik töltésű tölgyfa hordóban érlelve. Csonthéjas gyümölcsök, mézesség, ugyanakkor egy markáns sós gerinc is jellemzi. Mindössze egy kartont kaptunk, így szuper exkluzív termék itthon.
TovábbDaniel Sage Grange Bara Blanc 2019
21 700 FtSoldNewOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: gr-(2020-2)+(2020+1)
100% Grenache két évjáratból, mely Vincent Fargier és a Le Mazel áltel termelt szőlőből készült, melyet mindkét termelő organikusan és biodinamikusan gondozott.
A gyümölcs négy hetet töltött héjon, aztán került nagyon finoman préselésre. A viszonylag hosszas áztatás ellenére sem lett nehézkes a bor, színe és aromái mind a frissebb, piros bogyós és erdei, friss fekete gyümölcsök oldalán maradtak. Szűrés, derítés és kén nélkül palackozva.Daniel Sage Perséphone en péril 2018
17 400 FtSoldNewOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: Plot 2019-1
100% Ploussard, bizonyíték, hogy ez a fajta nem csak Jura-ban érzi jól magát.Fiatal ültetvény, melyet Daniel maga telepített, mivel nagyon kedveli a könnyed vörösborokat adó szőlőket. Egész fürtben ázik néhány napot, majd finom préselést követően nagyobb, többedik töltésű hordóba kerül a lé. Szűrés, derítés és kén hozzáadása nélkül palackozva.
Ország: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: ga 2022-1
100% Gamay gránitban gazdag agyagos talajról, Ardeche-ből. Saját szőlő, bogyózott alapanyag három hetes macerációval, gyengéd extrakcióval, ahol a bogyókat nem törik össze és préslével öntik fel. Egy év öreg hordókban, végül szűrés, derítés és kén hozzáadása nélküli palackozás. Tiszta pirospozsgás gyümölcsök, egy kis füsttel színezve.
Kosárba teszemDaniel Sage Abreuver Ses Sillons 2021
16 500 FtSoldOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: pi 2021-1
100% Pinot Noir Vincent Fargiertól, Villeneuve-de-Bergből vásárolva.
Bogyózást követően préslevében erjesztve három hétig (flottation vagy grousse eljárás), egy év finomseprőn régi fában, szűretlen, derítetlen, kén hozzáadása nélkül palackozva.Ország: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: vs 2021-1
100% Viognier, fele egész fürtben préselve, míg a másik fele ebben préslében áztatva egy héten át.
A szőlő Vincent Fargier-től, Villeneuve-de-Bergből származik és organikus alapanyag. Jellegében a narancsborok felé hajlik, olyan jegyekkel, mint némi demerara cukor, kandírozott gyömbér, kurkuma és érett sárgabarack.Daniel Sage La Voix du Périscope 2020
17 400 FtSoldOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: s 2021-1
100% Syrah, Coteaux de Saint Joseph területről, melyet szintén Jean Delobre-tól vásárol. Flottation eljárással készült, mely a szénsavmacerációnak egy Daniel által továbbfejlesztett formája. Az egész fürtök három hétig úsznak a préslében, így finom színanyag oldódik csak ki a szőlőből, ugyanakkor kirobbanóan gyümölcsös, primőr aromák gazdagítják a bort. A Rhone-völgyből ismert stílussal szemben nem a test és a tanninok uralják bort, hanem élő vibrálás és végtelen energia.
Tovább
Daniel Sage Février Grange Bara 2020
21 700 FtSoldOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: s 2020-2
100% Syrah, melyet Jea Delobre-tól, a La Ferme des 7 Lunes pincészetétől vásárol Saint-Joseph északi részéről. 3 hétig “flottation” eljárással ázott, azaz a teljes fürtök a préslében úsztak, így egy nagyon finom extrakciót adva a bornak. Csak néha-néha locsolja meg az erjedő bort, semmilyen más beavatkozás nem történik míg a bor előbb hordóba, majd palackba kerül.
Daniel Sage Grange Bara Rouge 2018
21 700 FtSoldOrszág: Franciaország
Régió: Ardèche
Termelő: Daniel Sage
Fajta: vörösLOT: ga pi 2019-1
Gamay és Pinot Noir házasítása, előbbi Daniel saját szőlője, míg a Pinot Noir Vincent Fargier-től, Villeneuve-de-Bergből vásárolt organikus alapanyag. Egészen rövig áztatást követően, finom extrakcióval préselve, spontán erjesztve, mindenféle beavatkozás nélkül. Többedik töltésű hordóban tölt egy kis időt palackozás előtt.
Erdei szamóca, lime és grafitos jegyek találkoznak ebben a csodásan könnyed, légies vörösborban.Daniel Sage Nyctalopie 2018
17 400 Ft