föld | szőlőskert | kétkezi munka | natúr bor
hello@leesbrothers.hu
 +36304798338

FB IG

@leesbrothers

  • Nincsenek termékek a kosárban.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

  • Új

    Ország: Szlovákia
    Régió: Kürt
    Termelő: Strekov1075
    Fajta:
    Alkoholtartalom: 11,5 %

     

    Kosárba teszem
    Rozália 2019
    7 200 Ft
  • Ország: Ausztria
    RégióWeinviertel
    Termelő: Johannes Zillinger
    Fajta: rosé
    Alkoholtartalom: 11,5 %

    E bor elkészítése valójában több mint három évvel ezelőtt kezdődött. A St. Laurent solera-rész 4 tételből került összeválogatásra: egy kisebb mennyiség a 2016-os NUMEN Rosé-ból, a NUMEN 2017-es és 2018-as évjáratából, és egy kis friss 2019-es léből áll össze. A Syrah esetében a solera 2017-ben indult, a két évjárat rosé-t a 2019-es Syrah-val egészítették ki, melyet csak néhány órán át rövid ideig macerálták a szín kinyerése érdekében, majd ezután kipréselték. A két solerát rozsdamentes acél tartályokban tartják, hogy megőrizzék a frissességet és a szerkezetet. A Rösler minden évjáratban az adott évjáratból kerül bele teljes egészében és qvevri-be (grúz amforákba) kerül, miután kíméletesen, egészfürtösen préselték, hogy minél kevesebb színanyag kerüljön bele. A “Rösler Blanc de Noirs” frakció így ebben qvevriben érik, összesen 5 hónapig. Ezt követően a fehér Rösler-t összeházasítják a Szent-Lőrinci és Syrah solerákkal, majd pedig szűrés és hozzáadott kén nélkül palackozzák.
    50% Rösler 2019, 25% St. Laurent Rose Solera (beleértve a NUMEN Rose-t), 25% Syrah Rose Solera.
    Palackozva 2020. március 1-jén.

    Kosárba teszem
  • Galán Géza_Vaskapu_Rosé

    Ország: Magyarország
    Régió: Mohács
    Termelő: Galán Géza
    Fajta: rosé
    Alkoholtartalom: 13%

    50% Kadarka és 50% Merlot a Vaskapu birtok előtti területről.
    A szüret után bogyózva, egy napot volt héjon mindkét fajta.
    A Kadarka mellé a kocsány is visszakerült, egy éjszakát ázott vele együtt a kádban, mely izgalmas fűszerességet ad a bornak. Fele tartályba, másik fele többedig töltésű hordóba került, 10 mg kén hozzáadása mellett, 8 hónapig érlelődött.

     

    Kosárba teszem