föld | szőlőskert | kétkezi munka | natúr bor
hello@leesbrothers.hu
 +36304798338

FB IG

@leesbrothers

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

  • strekov_1075_heion_2020New

    Ország: Szlovákia
    Régió: Kürt
    Termelő: Strekov1075
    Fajta: narancs
    Alkoholtartalom: 12,50%
    Zsolt édesapjától örökölt aprófürtű olaszrizling ültetvényről szüretelt alapanyag. Bogyózást követően nyílt kádban 12-14 napig héjon áztatva, majd préselés után 6-8 hónapig használt fahordóban érlelve seprőn. Szűretlen, derítetlen és hozzáadott kén nélkül került palackba.

    Kosárba teszem
    Heion 2020
    11 800 Ft
  • New

    Ország: Ausztria
    Régió: Stájerország
    Termelő: Weingut Werlitsch
    Fajta: narancs
    Alkoholtartalom: 12,50%

    Sauvignon Blanc és Chardonnay (Morillon) házasítása 80-20% arányban, mely az ültetvény legmagasabb, extrém Ex Vero III szintjéről származik. A két fajtát együtt szüretelik, majd két héten át héjon áztatják utána pedig nagyméretű 2000-3000L-es használt fahordókban érlelik 24 hónapig. Szűretlen, derítetlen és kénmentes tétel.

    Kosárba teszem
    Freude 2019
    14 900 Ft
  • New

    Ország: Ausztria
    Régió: Stájerország
    Termelő: Weingut Werlitsch
    Fajta: narancs
    Alkoholtartalom: 12,50%

    Sauvignon Blanc és Chardonnay (Morillon) házasítása, melyet Ewald az ültetvény középső szintjéről az Ex Vero II szintről szüretel, majd nyílt fakádakban héjon erjeszt 2 hétig, majd préselést követően, nagyméretű elzászi típusú hordókban érlel 2 évig. Szűretlenül, derítetlenül kerül palackozásra, hozzáadott kén nélkül.

    Kosárba teszem
    Glück 2017
    11 600 Ft
  • Sold

    Ország: Szlovákia
    Régió: Kürt
    Termelő: Strekov1075
    Fajta:
    Alkoholtartalom: 11,5 %

    Helyi szőlőfajták: Olaszrizling, Devin, Aurelius, Gruner Veltliner.
    Szerves termesztésű ültetvényről szüretelt szőlő, két évjárat házasítása (2017 és 2018-ban)
    A  különböző fajtákat héjon erjesztette Zsolt, majd 1000 literes hordóban érlelődtek együtt, amelyet nem töltött fel teljesen. Az idő múlásával élesztőhártya (flor) réteg képződött a bor felületén, ami megakadályozta a túlzott oxidációt. A bor diós élesztős ízét innen kapta, amely a sherryre emlékeztet.
    A bor derítés, szűrés nélkül,  finomseprővel került letöltésre, az előállítás során a bort soha nem kénezték, a természetes kéntartalom mindössze 18 mg / l.

    Tovább