Mind a(z) 2 találat megjelenítve
- 
	 New NewOrszág: Magyarország 
 Régió: Mátra
 Termelő: Palya Balázs
 Fajta: fehérSzeptember közepén szüretelt tavaszföldi Chardonnay 65%-a kézzel, bogyózókereten került bogyózásra, amelyet a maradék 35%-ból egészfürtöspréselés által kinyert lében erjesztettek a levegőtől elzárva, 18 napon keresztül. Tartályból 8 hónap seprőn tartás után, kén hozzáadása nélkül palackozva.Kosárba teszemPalya Balázs Chardonnay 20237 900 Ft New NewOrszág: Magyarország 
 Régió: Mátra
 Termelő: Palya Balázs
 Fajta: vörösSzeptember elején szüretelt, 100% Kékfrankos. A teljes mennyiség 65%-a, mint ép bogyós rész, 35% préslével került felöntésre, amely 4 napig erjedt együtt spontán. Az erjedő murcit szabadeséssel másodtöltésű tölgyfahordóba és tartályba töltötték. Az erjesztőkádban lévő bogyós rész még 12 órát erjedt együtt, majd kíméletes préselést követően egy harmadik frakcióként tartályba töltötték. 9 hónap után a hordós és a két tartályos rész házasításra került, további 12 hónap tartályos érlelést követően minimális kén (10mg/l) hozzáadásával került palackba.Kosárba teszemPalya Balázs Kékfrankos 20228 200 Ft

